Λιπογλυπτικη

Λιπογλυπτικη

Η λιπογλυπτική είναι η πιο εφαρμοσμένη μικροεπέμβαση της Πλαστικής Χειρουργικής. Εύκολη, γρήγορη και με άριστα αποτελέσματα, διαμορφώνει ένα σώμα, ανδρικό ή γυναικείο, σύμφωνα με τις δικές του συντεταγμένες.

Το σημείο υπεροχής της σαν μικροεπέμβαση το έχει στο ότι δεν κάνει αδυνάτισμα αλλά αφαίρεση των λιποαποθηκών, δηλαδή τοπικό πάχος, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος υπάρχει. Η εξέλιξή της και ο εκμοντερνισμός της στον τρόπο που γίνεται η λιπογλυπτική, έχει σαν αποτέλεσμα να αξιολογούνται και να εφαρμόζονται όλες οι καινούριες τεχνικές για τη γρήγορη εφαρμογή και το άμεσο αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται μετά απο σχεδόν 2 ώρες.

Μια ενημερωτική επίσκεψη με τον πλαστικό χειρουργό του COSMETIC MEDICINE θα σας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Η όλη διαδικασία δεν απαιτεί γενική νάρκωση, δεν χρειάζεται νοσηλεία σε κλινική και δεν υπάρχουν μετεγχειρητικές επιπλοκές. Εφαρμόζεται αποκλειστικά τοπική νάρκωση στο συγκεκριμένο σημείο που θα γίνει η τοπική αφαίρεση των λιπώδους ιστού. Με αυτόν τον τρόπο, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται μετά από σχεδόν 2 ώρες.

Οι μετέπειτα λεπτομέρειες της λιπογλυπτικής θα σας αναλυθούν λεπτομερώς από την ενημερωτική επίσκεψη που θα έχετε προηγουμένως.

Πριν & Μετά

Επιπλέον Υπηρεσίες ..