Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Το Cosmetic Medicine είναι ένα πρωτοπόρο κέντρο ιατρικής αισθητικής που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με επεμβάσεις αισθητικής φύσεως. Τέτοιες επεμβάσεις είναι η αυξητική στήθους, η ρινοπλαστική και η λιποαναρρόφηση. Το στελεχώνουν Πλαστικοί Χειρουργοί-Διαιτολόγοι και επιστήμονες που ασχολούνται στον χώρο της ιατρικής με μεθόδους και εφαρμογές, επεμβατικές ή μη, σε γυναίκες και άντρες.

Σκοπός

Πρωταρχικός σκοπός του Athens Cosmetic Medicine είναι η σωστή διάγνωση και στοχευμένη αντιμετώπιση κάθε προσωπικής ανάγκης σε εξατομικευμένο επίπεδο.

Με κεντρικό άξονα όλες τις ενέσιμες θεραπείες και επεμβάσεις της Κοσμητικής Πλαστικής Χειρουργικής ενισχύουμε το εύρος των ιατρικών παροχών συμπληρώνοντάς το με εφαρμογές αισθητικής και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Ο συνδυασμός Σύγχρονης Ιατρικής και Αισθητικής επιτυγχάνει το ιδανικότερο αποτέλεσμα και παρέχει αυτό που επιθυμούν γυναίκες και άνδρες. Ομορφιά και Ισορροπία.

Επεμβάσεις

Το ATHENS COSMETIC MEDICINE είναι σε συνεχή ενημέρωση και επαφή με αντίστοιχες COSMETIC MEDICINE CLINICS της Ευρωπαϊκής Ένωσης με απ’ ευθείας ενημερώσεις, συνεργασίες και πραγματοποιήσιμες επεμβατικές ενέργειες επί των ενδιαφερομένων. Ο υπεύθυνος πλαστικός χειρουργός διευθύνει την εξειδικευμένη ιατρική μονάδα, συντονίζοντας τις ενέργειες της στον αισθητικό αποκλειστικά τομέα. Ο διαχωρισμός και η περιγραφή των επεμβάσεων του ATHENS COSMETIC MEDICINE είναι:

Dr Πήττας Σωτήριος

Πλαστικός Χειρουργός
  • Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.)
  • Τακτικό Μέλος Cosmetic Surgery Of Rome (Italy)
  • Εκπαίδευση στην αισθητική χειρουργική στο Medicina Esthetic di Bologna
  • Απόφοιτος της Università di Chirurgia Plastica «La Sapienza» Roma
  • Διευθυντής Πρότυπης Κλινικής Αισθητικής Χειρουργικής «Athens Cosmetic Medicine»