Λιποαναρρόφηση

Όταν γίνεται λόγος για Λιποαναρρόφηση, εννοούμε την αισθητική επέμβαση που αφορά την αφαίρεση της ανεπιθύμητης ποσότητας λίπους που έχει συσσωρεύσει ο οργανισμός σε επίμαχα σημεία. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα με την πάροδο των ετών, και σήμερα γίνεται με τοπική νάρκωση.

Η προηγμένη τεχνολογία που χαρακτηρίζει τα μηχανήματα τα οποία χρησιμοποιούνται στην αισθητική επέμβαση της Λιποαναρρόφησης, επιτρέπουν στον ασθενή να επιστέψει στις υποχρεώσεις του μετά από δυο ώρες.
Η Λιποαναρρόφηση γνωρίζει παραπάνω από έναν τρόπους εφαρμογής. Η συνήθης διαδικασία γίνεται με την δημιουργία μιας τομής, στο σημείο που επιθυμείτε να αφαιρεθεί.

Στην συνέχεια τοποθετείτε ένα εργαλείο με απορροφητική δράση, το οποίο αφαιρεί το ανεπιθύμητο λίπος από την περιοχή όπου θέλετε να χάσετε λίπος.

Γενικότερα όμως προτιμάτε η διεξαγωγή της επέμβασης με ραδιοσυχνότητες. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα προοδευτική επέμβαση, διότι εκτός από την αφαίρεση του ανεπιθύμητου λίπους, η διαδικασία των ραδιοσυχνοτήτων κάνει ρευστοποίηση του λίπους και σε συνδυασμό με την παραγωγή θερμότητας, προκαλείται σύσφιξη του δέρματος.

Επιπλέον, η Λιποαναρρόφηση με ραδιοσυχνότητες δεν δημιουργεί τόσο σημάδια και μελανιές κατά την ανάρρωση όσα η κλασική μέθοδος Λιποαναρρόφησης.

Στο κέντρο αισθητικών επεμβάσεων που διαθέτουν σας παρέχουμε το καλύτερο, και οι πρακτικές μας εφαρμόζονται με την βοήθεια της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας.

DSC_1962
DSC_1967
L1-(22)
L1-(23)
L1-(28)
L1-(29)
L1-(31)
L1-(32)
L1-(34)
L1-(35)
L1-(46)
L1-(47)
L1-(49)
L1-(50)