Αποκατάσταση μαστού

Μια από τις βασικές υπηρεσίες της Cosmetic medicine είναι η αποκατάσταση μαστού και έχει να κάνει με την ανάπλαση του στήθους στις περιπτώσεις γυναικών:

Που έχουν υποστεί μαστεκτομή
Που επισκέφθηκαν κάποιον πλαστικό χειρουργό και το αποτέλεσμα που απέδωσε η επέμβαση που αυτός πραγματοποίησε, αντί να βελτιώσει, χειροτέρευσε το πρόβλημα

Η μαστεκτομή είναι απαραίτητη για πολλές γυναίκες ώστε να πραγματοποιηθεί αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου. Μετά την αντιμετώπιση της ασθένειας όμως, η ασθενής βιώνει έντονα την απώλεια από το αποτέλεσμα της διαδικασία και αισθάνεται άβολα με το σώμα της.

Οι γυναίκες που επισκέφθηκαν κάποιο πλαστικό χειρουργό που αντί να τους διορθώσει το στήθος το έκανε πιο δύσμορφο, συχνά είναι απογοητευμένες και δύσκολα εμπιστεύονται ξανά τον εαυτό τους στα χέρια κάποιου χειρουργού. Παράλληλα νιώθουν άσχημα με το σώμα τους και για τις δυσμορφίες που αυτό απέκτησε.Η αποκατάσταση μαστού από την Cosmetic Μedicine προσφέρει την αίσθηση της ολοκλήρωσης σε αυτές τις κατηγορίες ασθενών, αλλά και της ικανοποίησης διορθώνοντας αποτελεσματικά το πρόβλημα μια για πάντα.

Η γνώση των ιατρών για τις εκσυγχρονισμένες μεθόδους αισθητικής ιατρικής, αλλά και η εμπειρία τους επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και σας προσφέρουν:

Ένα όμορφο και θελκτικό μπούστο χωρίς σημάδια
Νεανικό και φυσικό στήθος
Ανάλογο και ελκυστικό μπούστο

Οι επεμβάσεις από την Cosmetic Medicine είναι ασφαλείς, και οι ιατροί φροντίζουν να τις επιτελούν με τέτοιο τρόπο ώστε οι ιστοί να μην τραυματίζονται για να είναι η αποκατάσταση ευκολότερη