Σώμα

Το όμορφο σώμα, αποτελεί βαθύτερη επιθυμία των περισσότερων ανθρώπων. Η γυμναστική σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή αποτελούν βασική προϋπόθεση για την διαμόρφωση και την συντήρηση ενός όμορφου καλλίγραμμου σώματος, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει ο διαθέσιμος χρόνος ώστε να διατηρήσουμε ένα σταθερό πρόγραμμα διατροφής και φυσικής άσκησης.
Επιπλέον η γήρανση δημιουργεί αποτελέσματα μη αναστρέψιμα ενώ οι δυσαναλογίες που όλοι λίγο- πολύ έχουμε στο σώμα μας είναι δύσκολο να βελτιωθούν.

Οι υπηρεσίες της Cosmetic medicine που αφορούν το σώμα, προσφέρουν την λύση σε τέτοιου είδους προβληματισμούς και σας βοηθούν να διατηρήσετε ένα όμορφο, ανάλογο και καλλίγραμμο σώμα ακριβώς όπως το ονειρεύεστε.
Προσφέρουμε επεμβατικές και μη επεμβατικές θεραπείες, και η φροντίδα προς τους ασθενείς μας σχηματίζεται πάντοτε ανάλογα με τις ανάγκες του.

Έτσι σας προσφέρουμε:

Υπηρεσίες Σώματος, επεμβατικές θεραπείες:

Ανόρθωση στήθους
Ανισομαστία
Μειωτική στήθους
Αποκατάσταση μαστού
Γυναικομαστία
Λιποέγχυση
Κιρσοί ευρυαγγείες
Κοιλιοπλαστική

Υπηρεσίες Σώματος ,μη επεμβατικές θεραπείες:

Μεσοθεραπεία σώματος
Αυτόλογη μεσοθεραπεία (PLT) σώματος
Ραδιοσυχνότητες (RF)
Αφαίρεση Τατουάζ

Η επιστήμη της Cosmetic Medicine, σας προσφέρει με την βοήθεια έμπειρων ειδικών και την χρήση προηγμένης τεχνολογίας λύσεις:

Για την καταπολέμηση των δυσάρεστων σημαδιών όπως είναι οι ραγάδες, η κυτταρίτιδα, οι κιρσοί και οι ευρυαγγείες
Για την βελτίωση των αναλογιών και των χαρακτηριστικών του σώματός σας, με επεμβάσεις όπως είναι η πλαστική στήθους ή η κοιλιοπλαστική
Για την διατήρηση νεανικού και σφριγηλού δέρματος και την καταπολέμηση της γήρανσης

Οι θεραπείες και οι επεμβάσεις της Cosmetic medicine αποδίδουν μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει την ομορφιά σας και διατηρεί την νεανικότητά σας.