Λεύκανση δοντιών

Αυθόρμητο και όμορφο χαμόγελο με Λεύκανση Δοντιών
Το χαμόγελο είναι βασικό συστατικό στοιχείο της εμφάνισής μας και προσδίδει λάμψη και ομορφιά. Για πολλούς ανθρώπους το να χαμογελάσουν, ελεύθερα δεν είναι εύκολο, καθώς το χρώμα της οδοντοστοιχίας τους δεν είναι το επιθυμητό λευκό που όλοι θαυμάζουμε και θα θέλαμε να έχουμε.

Ο τομέας της αισθητικής οδοντιατρικής προσφέρει την λύση στο πρόβλημα αυτό με μία οικονομική και αποτελεσματική διαδικασία που ονομάζεται λεύκανση δοντιών.

Την διαδικασία της λεύκανσης πολλοί εμπιστεύονται σήμερα για να βελτιώσουν το χρώμα της οδοντοστοιχίας τους και το πετυχαίνουν, αφού η θεραπεία όχι μόνο υπόσχεται αλλά παρέχει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η διαδικασία αυτή στοχεύει στην βασική επικάλυψη των δοντιών, στο σμάλτο. Με την πάροδο του χρόνου, το σμάλτο αποκτά δυσχρωμίες, τα αίτια των οποίων μπορεί να έχουν να κάνουν με το κάπνισμα, με την τακτική κατάποση καφέ ή κρασιού ή και εξαιτίας της λήψης μεγάλων ποσοτήτων φωσφόρου κατά την παιδική ηλικία.

Το βασικό πλεονέκτημα της διαδικασία είναι ότι αποδίδει μόνιμα αποτελέσματα και στηρίζεται σε μια διαδικασία που είναι εντελώς ανώδυνη για τον ασθενή.

Διαδικασία Λεύκανσης δοντιών:

Εφαρμογή ειδικού διαλύματος σε μορφή τζέλ στην επιφάνεια των δοντιών
Ενεργοποίηση του τζέλ με ειδική συχνότητα φωτός(laser, led ή κολλαγόνο)
Διατήρηση του υλικού 30 με 90 λεπτά(ανάλογα με το είδος και την μορφή της δυσχρωμίας)
Επανάληψη 2-3 συνεδριών

Η λεύκανση δοντιών μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε απονευρωμένο δόντι με την ίδια επιτυχία. Στην Cosmetic Medicine φροντίζουμε για την ποιοτική περιποίηση των ασθενών μας, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ασφάλεια και στο ικανοποιητικό αποτέλεσμα!
Εάν θέλετε να νιώθετε άνετα με το χαμόγελό σας προτιμήστε την λεύκανση δοντιών, που σας προσφέρει:

Λευκό και ανανεωμένο χαμόγελο είδη από την πρώτη συνεδρία!