Πρόσωπο

Το πρόσωπό μας, αποτελεί το βασικό μας επικοινωνιακό μέσο. Άνδρες και γυναίκες, το επιμελούμαστε καθημερινά με προϊόντα, για να διατηρήσουμε την υγεία του και την λάμψη του.

Οι θεραπείες προσώπου καθώς επίσης και οι επεμβατικές θεραπείες που προσφέρονται από την Cosmetic Medicine, ανάγουν αυτήν την φροντίδα σε ένα παραπάνω επίπεδο προσφέροντας την δυνατότητα επέμβασης, σε σημεία και χαρακτηριστικά του προσώπου που τα απλά προϊόντα ομορφιάς δεν μπορούν να επιδράσουν.

Επεμβάσεις
Η αισθητική χειρουργική που αφορά το πρόσωπο παρέχει λύσεις για:

Την καταπολέμηση της γήρανσης, κατάσταση μη αναστρέψιμη με καλλυντικά προϊόντα. Οι επεμβάσεις προσώπου όπως είναι το Mini face lifting και η βλεφαροπλαστική αναπλάθουν το σχήμα του προσώπου, αναδομούν τους ιστούς και βελτιώνουν την επιδερμίδα ώστε να δείχνει ο ασθενής έως και 10 χρόνια νεότερη.
Την βελτίωση χαρακτηριστικών του προσώπου που είναι δύσμορφα, με επεμβάσεις όπως είναι η ρινοπλαστική. Έχουμε την δυνατότητα να προσδίδουμε το σχήμα και το μέγεθος που ταιριάζει σε κάθε ασθενή, δημιουργώντας ένα όμορφο κομψό και ανάλογο πρόσωπο.
Την αποκατάσταση ασθενών που αλλοιώθηκαν τα χαρακτηριστικά τους εξαιτίας κάποιου ατυχήματος. Οι εξειδικευμένοι ιατροί της Cosmetic Medicine αποκαθιστούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και αποδίδουν φυσικό αποτέλεσμα.

Είναι κατανοητό ότι για πολλούς ανθρώπους μία επέμβαση αποτελεί ακόμη και σήμερα θέμα «ταμπού», παρά την αυξημένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα που προσφέρουν οι επεμβάσεις προσώπου.

Στην Cosmetic Medicine έχουμε συνθέσει τις υπηρεσίες μας με βασικό γνώμονα την δική σας άνεση. Έτσι, δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια και στην άνεση του ασθενούς, στην απόδοση ιδανικού, φυσικού αποτελέσματος καθώς επίσης και στην δομημένη επικοινωνία ιατρών και ασθενών.

Οι επεμβάσεις σας προσφέρουν ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα: μονιμότητα αποτελέσματος, για όσους όμως επιθυμούν να αποφύγουν το νυστέρι, προσφέρουμε την λύση παρέχοντας μη επεμβατικές θεραπείες με αντιγηραντική και ανανεωτική δράση, οι οποίες στηρίζονται στην χρήση εξελιγμένων μέσων.

Η ανάδειξή και η ασφάλεια, επιτυγχάνονται στον μέγιστο βαθμό από τους καταρτισμένους και έμπειρους ιατρούς που απαρτίζουν την Cosmetic Medicine και προσφέρουν:

Υπηρεσίες προσώπου, επεμβατικές θεραπείες:

Επαναρθωτική χειρουργική
Εμφύτευση μαλλιών
Λιποέγχυση προσώπου
Ρινοπλαστική
Mini face lifting
Βλεφαροπλαστική

Υπηρεσίες προσώπου, μη επεμβατικές θεραπείες:

Ενέσιμες θεραπείες
Θεραπείες με Υαλουρονικό Οξύ
Αναδόμηση προσώπου (voluma)
Αντιμετώπιση της Ακμής
Αφαίρεση Σπίλων
Peeling – Δερμολείανση
Αυτόλογη μεσοθεραπεία (PLT)
Μεσοθεραπεία προσώπου
Fractional laser