Σπίλοι

Οι σπίλοι ή αλλιώς ελιές, ονομασία με την οποία είναι ευρέως γνωστοί, αποτελούν καλοήθεις αθροίσεις κυττάρων που κάνουν την εμφάνισή τους στην επιδερμίδα ως κηλίδες καφέ χρώματος.

Η έντονη έκθεση στον ήλιο, κάτι που αποτελεί τακτική συνήθεια των περισσότερων ανθρώπων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, μπορεί να επηρεάσει την σύσταση των σπίλων με τέτοιο τρόπο, ώστε αυτοί να γίνονται απειλητικοί για την υγεία μας.

Τις περισσότερες φορές δεν αντιλαμβανόμαστε αυτήν την επικινδυνότητα καθώς δεν εκδηλώνεται κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα που να μας κάνει να ανησυχούμε.

Γι’ αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητο να ελέγχουμε τους σπίλους του σώματος με εξετάσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ιδιαίτερα αν παρατηρήσουμε διαφορά στο χρώμα τους, να επισκεφθούμε άμεσα κάποιον ειδικό.Παράλληλα με την επικινδυνότητα των σπίλων, αυτοί μπορεί να είναι και αντιαισθητικοί, ιδιαίτερα όταν εμφανίζονται στο πρόσωπο και αλλοιώνουν την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Στην Cosmetic medicine αφαιρούμε τους αντιαισθητικούς και επικίνδυνους σπίλους και σας προσφέρουμε όμορφη επιδερμίδα χωρίς σημάδια.

Αφαίρεση Σπίλων στην Cosmetic medicine:

Εφαρμογή ασφαλών μη επεμβατικών μεθόδων
Περιποίηση και περίθαλψη από καταρτισμένους ιατρούς
Εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας που πετυχαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα
Προστασία της επιδερμίδας
Απόδοση αισθητικού αποτελέσματος χωρίς ανεπιθύμητα σημάδια