Κιρσοί ευρυαγγείες

Οι παθήσεις που αφορούν το φλεβικό δίκτυο του ανθρώπινου σώματος, αποτελούν συχνό φαινόμενο και αφορούν κυρίως γυναίκες, καθώς αυτές νοσούν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι οι άντρες.

Οι βασικές παθήσεις φλεβικού συστήματος, είναι οι ευρυαγγείες και οι κιρσοί
Οι ευρυαγγείες, αποτελούν μικροσκοπικές φλέβες οι οποίες είναι επιφανειακές και βρίσκονται ακριβώς κάτω από το δέρμα, οπότε είναι εύκολα ορατές και μπορεί να εκδηλώνονται αυτόνομα ή και σε συνδυασμό με πιο βαριάς μορφής παθήσεις, όπως είναι οι κιρσοί.

Οι κιρσοί ως φλεβική πάθηση προσβάλλουν τα κάτω άκρα προκαλώντας οιδήματα, έντονο κνησμό και κόπωση ακόμη και κατά την ολιγόλεπτη ορθοστασία.Οι κιρσοί και οι ευρυαγγείες αλλοιώνουν την επιδερμίδα δημιουργώντας αντιαισθητικά σημάδια που ανά τακτά χρονικά διαστήματα υποτροπιάζουν

Στην Cosmetic Medicine αντιμετωπίζουμε τους κιρσούς και τις ευρυαγγείες με την μέθοδο της σκληροθεραπείας, μία μέθοδο που στηρίζεται σε συνεδρίες και μπορεί να σας προσφέρει:

Τέλος στου πόνους των κάτω άκρων
Εξάλειψη των αντιαισθητικών σημαδιών στην επιφάνεια του δέρματος
Αισθητική βελτίωση και ανανέωση του δέρματος
Δεν αφήνει σημάδια
Είναι ασφαλής

Τι είναι η μέθοδος της σκληροθεραπείας;
Η μέθοδος στηρίζεται στην έκχυση φαρμακευτικής ουσίας στις δυσλειτουργικές φλέβες. Κατά την θεραπεία, μετά την έγχυση του φαρμάκου, αυτές αφαιρούνται μέσα από μικρές οπές 1 χιλιοστού που έχει δημιουργήσει ο αγγειοχειρουργός. Η μικροεπέμβαση αυτή προσφέρει άμεση βελτίωση των κάτω άκρων και άμεση αποκατάσταση και επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.