Η Εταιρεία

H φιλοσοφία μας

Το Cosmetic Medicine είναι ένα πρωτοπόρο κέντρο ιατρικής αισθητικής που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με επεμβάσεις αισθητικής φύσεως. Τέτοιες επεμβάσεις, είναι η πλαστική στήθους , η ρινοπλαστική και η Λιποαναρρόφηση Το στελεχώνουν Πλαστικοί Χειρουργοί-Διαιτολόγοι και επιστήμονες που ασχολούνται στον χώρο της ιατρικής με μεθόδους και εφαρμογές, επεμβατικές ή μη, σε γυναίκες και άντρες.

Πρωταρχικός σκοπός είναι η ιατρική αποκλειστικά και μόνον παροχή υπηρεσιών Αισθητικής φύσεως. Σε αυτό συμβάλλει η καθαυτή εφαρμογή θεραπειών από τον ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ και ο αποκλεισμός θεραπειών αισθητικής περιποίησης. Τονίζεται ότι το COSMETIC MEDICINE επαληθεύει την επωνυμία του με χειρουργικές και μη επεμβάσεις. Οι επεμβατικές είναι αυτές που χρήζουν αναισθησίας γενικής ή τοπικής και γίνονται σε συγκεκριμένο χώρο ιδιωτικής κλινικής και οι μη επεμβατικές που εφαρμόζονται στον εξειδικευμένο χώρο μας.

Το ATHENS COSMETIC MEDICINE είναι σε συνεχή ενημέρωση και επαφή με αντίστοιχες COSMETIC MEDICINE CLINICS της Ευρωπαϊκής Ένωσης με απ’ ευθείας ενημερώσεις, συνεργασίες και πραγματοποιήσιμες επεμβατικές ενέργειες επί των ενδιαφερομένων. Ο διευθυντής πλαστικός χειρουργός διευθύνει την εξειδικευμένη ιατρική μονάδα, συντονίζοντας τις ενέργειες της στον αισθητικό αποκλειστικά τομέα. Ο διαχωρισμός και η περιγραφή των επεμβάσεων του ATHENS COSMETIC MEDICINE είναι: