Επανορθωτική χειρουργική

Οι πλαστικές επεμβάσεις τείνουν να τελειοποιηθούν σήμερα, και το γεγονός αυτό οφείλεται στην συνεχή έρευνα ιατρών που εξελίσσουν τις υπάρχουσες μεθόδους επεμβάσεων και τις καθιστούν ακόμη πιο ακριβής και αποτελεσματικές.
Η γνώση της πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής δεν σταματά με την λήψη ενός πτυχίου. Αντιθέτως αυτή, είναι μόνο η αρχή… Η γρήγορη πρόοδος επιτάσσει την συνεχή ενημέρωση και εφαρμογή των ανανεωμένων μεθόδων καθώς επίσης και την συμμετοχή σε ιατρικά συμπόσια και εργαστήρια.

Η ιατρική αισθητική επιστήμη στην Cosmetic Medicine, είναι η βασικότερη δραστηριότητα που μονοπωλεί τον χρόνο των ιατρών και των ειδικευμένων ανθρώπων που απασχολεί.

Η λανθασμένη και πρόχειρη εφαρμογή των αισθητικών μεθόδων, μας έχουν φέρει συχνά αντιμέτωπους με περιπτώσεις ασθενών, που η δυσαρέσκειά τους είναι έντονη για το αποτέλεσμα που τους προσέφερε κάποιος άλλος χειρουργός.
Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, το αισθητικό πρόβλημα όχι μόνο δεν διορθώθηκε αλλά αντίθετα έγινε ακόμη πιο αντιαισθητικό.
Η πείρα μας, η τάση μας να τελειοποιούμε και να βελτιώνουμε τις μεθόδους μας βασισμένοι στις νέες εκσυγχρονισμένες μεθόδους, μας δίνει την ευχέρεια να αντιμετωπίζουμε αισθητικά προβλήματα που αποτέλεσαν απότοκο αποτυχημένων επεμβάσεων.

Αν σας δυσαρεστεί το αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης επέμβασης μην χάνεται την αυτοπεποίθησής σας. Επισκεφθείτε μας για να βρούμε μαζί την καταλληλότερη λύση που θα σας προσφέρει το επιθυμητό, φυσικό, ασφαλές και μόνιμο αποτέλεσμα:

Με την βοήθεια καταρτισμένων έμπειρων ιατρών, που ακόμη και για την πιο απλή επέμβαση επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην τραυματίζονται οι ιστοί, για να είναι η αποκατάσταση ανώδυνη
Με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές διαδικασίες
Με την φιλοξενία σας, σε πρότυπους υπερσύγχρονους χώρους που τοποθετούν στο κέντρο του ενδιαφέροντος την δική σας ανάδειξη και περιποίηση

Η επιστήμη της Cosmetic Medicine έχει δύο βασικούς στόχους,το «καλώς έχειν» σας και την ανάδειξή σας!