Λιποέγχυση

Η αύξηση του λίπους δημιουργεί έντονη δυσαρέσκεια στους περισσότερους ανθρώπους, καθώς αυτό κατανέμεται δυσανάλογα στο σώμα και αλλοιώνει την σιλουέτα, διαμορφώνοντας τις περισσότερες φορές μια μόνιμη κατάσταση.
Στην πραγματικότητα, το λίπος, αυτό που τόσο δυσαρεστεί τους περισσότερους, είναι το βασικό συστατικό για την βελτίωση και την δημιουργία των επιθυμητών αναλογιών.

Σήμερα η αισθητική ιατρική μας δίνει την δυνατότητα να αποσπούμε λίπος από τις περιοχές όπου η συσσώρευσή του είναι αντιαισθητική και να το τοποθετούμε σε περιοχές όπου αυτό εκλείπει, ή σε περιοχές που υπάρχουν αντιαισθητικά σημάδια.
Η μέθοδος αυτή έχει πολλαπλά οφέλη γιατί:

το βασικό «εργαλείο» για την διεξαγωγή της επέμβασης είναι το λίπος του ίδιου του οργανισμού, οπότε αυτό αφομοιώνεται εύκολα και αποδίδει φυσικό αποτέλεσμα
Η αποκατάσταση και η επούλωση γίνεται γρήγορα
Δεν μένουν σημάδια

Με την διαδικασία της λιποέγχυσης έχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε εκ γενετής αλλά και επίκτητες ατέλειες μια για πάντα, προσφέροντας μάλιστα την δυνατότητα της βελτίωσης των περιοχών που έχουν συσσωρευμένο λίπος.
Η επέμβαση αυτή εφαρμόζεται:

Στο πρόσωπο για την βελτίωση των ρινοπαριακών αυλάκων και του περιγράμματος του προσώπου
Στο σώμα για την αύξηση των γλουτών ή την βελτίωση των αδύνατων μηρών
Οπουδήποτε στο σώμα και στο πρόσωπο για την επιδιόρθωση ατελειών

Διαρκεί μόνο 1.5 ώρα και στην ασθενή πραγματοποιείται τοπική αναισθησία. Η επιστροφή της στις καθημερινές της δραστηριότητες, είναι άμεση
Η λιποέγχυση από την Cosmetic Medicine:

Μόνιμο αποτέλεσμα
Δεν υπάρχουν σημάδια
Ήπια αποκατάσταση
Φυσικό, όμορφο και καλλίγραμμο σώμα