Ενέσιμες θεραπείες

Η γήρανση είναι μια διαδικασία η οποία επέρχεται φυσικά όσο μεγαλώνουμε. Τα σημάδια της όμως αλλοιώνουν την επιδερμίδα του προσώπου.Η εμφάνιση των κηλίδων και των ρυτίδων στερούν την σφριγηλότητα και την λάμψη του προσώπου.
Η Cosmetic Medicine, παύει την διαδικασία της γήρανσης με την παροχή μιας προηγμένης, μη επεμβατικής θεραπείας, που παρέχεται από εξειδικευμένους ιατρούς και την χρήση εξελιγμένων μέσων που εγγυώνται ιδανικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία ενέσιμης θεραπείας, στηρίζεται στην έγχυση πλάσματος, το οποίοι αποσπάται από τον ίδιο τον ασθενή και με την κατάλληλη επεξεργασία τοποθετείται στον πρόσωπο για την ανανέωση και την αναδόμησή του. Το πλάσμα αυτό, εμπεριέχει αιμοπετάλια.
Οι ειδικοί της Cosmetic Medicine με την εφαρμογή διεργασιών, ενεργοποιούν τα αιμοπετάλια, ώστε αυτά με την σειρά τους, να ενεργοποιήσουν ένα σύνολο αυξητικών παραγόντων που ωθούν στην κυτταρική ανάπτυξη και ανάπλαση, η οποία είχε ελαττωθεί εξαιτίας της γήρανσης.

Το αυτόλογο αυτό υλικό, τοποθετείτε στο χορίο του δέρματος και στις περιοχές του προσώπου όπου χρειάζονται θεραπεία. Τα αποτελέσματα είναι αισθητά μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες και ο ενδιαφερόμενος έχει μόνιμα νεανική επιδερμίδα που συντηρείται με την επανάληψη της θεραπείας κάθε 10 με 12 μήνες!

Τα οφέλη της ενέσιμης θεραπείας:

Σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα μέσα σε 2-3 εβδομάδες
Μόνιμο αποτέλεσμα
Η εφαρμογή της διαδικασίας είναι ασφαλής αναίμακτη και ανώδυνη
Ανανεωμένη όψη, όπως ήταν έως και 10 χρόνια πριν